PDF; Agon! La competició a l'antiga Grècia

Agon! La competició a l'antiga Grècia

El vaixell d'Odisseu: AGÓN: LA COMPETICIÓ A L'ANTIGA GRÈCIA

"Niké, la deessa de la Victòria que connecta el món dels mortals amb el món dels déus, ens dona la benvinguda a aquesta exposició i ens convida a descobrir la idea de competició a l'antiga Grècia, on herois, atletes i guerrers il·lustraven una rivalitat que dominava tots els aspectes de la vida, fins i tot la creació artística.

"Agon! La competició a l'antiga Grècia" Caixaforum 33

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player 33 recomana La competició a l'antiga Grècia".

Agon! Al CaixaForum La competició a l'Antiga Grècia

Agon! La competició a l’antiga Grècia. La paraula “AGON” és un terme grec que significa competició, batalla, prova o concurs. Els antics grecs van fonamentar la seva societat en la creença que l’esperit competitiu era inherent a la naturalesa humana.

Agón! La competició a l’antiga Grècia | Surt de Recerca

Atletes, guerrers, herois, filòsofs, polítics i artistes de l'antiga Grècia cultivaven una concepció particular de la competitivitat tan el la vida domèstica com en la mitològica. Aquesta exposició proposa una comprensió d'aquest esperit competitiu a través d'una selecció de tresors de l'espectacul

La competició a l'antiga Grècia | Exposicions | CaixaForum

Per a la vostra comoditat, us informem que l'horari amb una afluència menor de grups és de 13 a 17.30 h. Atletes, guerrers, herois, filòsofs, polítics i artistes de l’antiga Grècia conreaven una concepció particular de la competitivitat present en tots els àmbits de la vida.

Kindle Agon! La competició a l'antiga Grècia

  • PDF: Roberto Loeb. Arquiteto

  • PDF^ Da criação ao roteiro

  • PDF: Joana e Berengária
  • 0 Response to "PDF; Agon! La competició a l'antiga Grècia"

    Post a Comment

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel